12.2.18

Becca Glow on the go

Τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει με το rose gold χρώμα! Οπότε τι θα ήταν αυτό που θα με τρέλαινε ακόμα περισσότερο; Μα φυσικά ένα rose gold highliter!



Και γι'αυτόν τον λόγο υπάρχει η Becca Cosmetics! Αυτή η υπέροχη συσκευασία την έβρισκες στα Sephora τις γιορτές (δεν ξέρω αν είναι ακόμα διαθέσιμη!) και ήταν σε πολύ καλή τιμή!

Όταν το είδα, δεν είπα τίποτε, παρά άρπαξα την συσκευασία και πήγα γρήγορα στα ταμεία!
Με το που πήγα σπίτι, άνοιξα την συσκευασία κι έβγαλα τα προϊόντα για να τα δοκιμάσω κατευθείαν! Και τα δύο έχουν υπέροχη απόδοση, το ένα είναι πιο εκτυφλωτικό από το άλλο!



Φυσικά το πρώτο που έβγαλα, ήταν αυτή η μικρή compact συσκευασία. Είναι στο τέλειο μέγεθος για να την έχεις μέσα στο νεσεσέρ σου! Εκτός από το μικρό της μέγεθος, ένα ακόμη θετικό είναι ότι έχει και καθρεφτάκι!
Ας περάσουμε όμως στο κυρίως θέμα! Δεν αφήνει τόσο χρώμα, όπως μερικά άλλα highlighters, αλλά, αφήνει φανταστική γυαλάδα! Προσοχή! Μπορεί να σε τυφλώσει! Η απόχρωση του είναι η opal, και για να λάμπεις σαν αστέρι, μπορείς να ψεκάσεις στο πινέλο σου με fixing spray και μετά να τοποθετήσεις το highlighter στις περιοχές που το βάζεις!





Όσο για το υγρό highlighter, ναι είναι πανέμορφο αλλά δεν έχει την γυαλάδα που θέλω. Προσφέρει πιο φυσικό αποτέλεσμα, (εκτός αν το βάλεις πριν τοποθετήσεις κάποια πούδρα και από πάνω του να βάλεις την compact) τότε ναι θα λάμπεις!


Γενικά και τα δύο highlighters μου άρεσαν, κυρίως όταν τα συνδυάζω μαζί! Σίγουρα σου προτείνω να το πάρεις! Μέχρι το επόμενο review... Kisses!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου