19.3.18

Nuxe Prodigieuse OR

Το συγκεκριμένο ξηρό λαδάκι το έβλεπα συχνά στις βιτρίνες των φαρμακείων, αλλά ποτέ δεν έκανα το ''βήμα'' για να το αγοράσω γιατί μου φαινόταν πάρα πολύ περίεργο (λόγο της χρυσόσκονης!). Ευτυχώς το συνδρομητικό κουτί της Glowbox, το είχε σε μικρό μέγεθος για να το δοκιμάσεις! Αν θες πάτα εδώ για να δεις το unboxing!



Πάμε να το γνωρίσουμε καλύτερα!

Όπως σου είπα και πριν είναι στην μικρή του γούτσικη έκδοση, είναι μόλις 10ml! Αυτό το κάνει ακόμα πιο χαριτωμένο, έτσι δεν είναι; Αυτή η μικρή πολυτέλεια, είναι ένα ξηρό λαδάκι το οποίο το χρησιμοποιείς στα μαλλιά, στο πρόσωπο και στο σώμα!
Εμπλουτισμένο με ευεργετικά φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε προσφέρει βαθιά θρέψη, πλούσια ενυδάτωση, επανόρθωση, λάμψη και προστασία.
Όταν το απλώνεις στην επιδερμίδα σου, κατευθείαν αισθάνεσαι μία πολυτελή αίσθηση ενυδάτωσης που κρατάει για αρκετές ώρες! Μόνο μια εφαρμογή αρκεί για να σου χαρίσει μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά, αλλά και στο δέρμα σου.
Ας μιλήσουμε για το άρωμά του. Υπέροχο και αισθησιακό θα έλεγα, όχι πολύ έντονο, προσωπικά μου θυμίζει καλοκαίρι! Έχει ευχάριστη υφή, απορροφάτε πολύ γρήγορα από τα μαλλιά και το δέρμα και φυσικά δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας!
Το Juile Prodigieuse OR θα σου προσφέρει έξτρα λάμψη χάρη στην χρυσόσκονη που κρύβει μέσα του! (ή αλλιώς, στα ιριδίζοντα μικροσωματίδια!). Πιστεύω πως είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, αφού μπορείς να το βάλεις στο σώμα σου, ώστε να ενισχύσεις το μαύρισμα σου!
Εγώ προσωπικά το τοποθετώ από την μέση ως τις άκρες των μαλλιών μου, στα χέρια και στο ντεκολτέ, ή σε κάθε άλλο σημείο που θέλω να τονίσω!

Αυτό ήταν το review μου! Εσείς το έχετε δοκιμάσει; 
Μέχρι το επόμενο... Kisses!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου