2.7.18

Elsalon!

Καλοκαίρι (επιτέλους!) πρέπει να βγεις στην παραλία με περιποιημένο νύχι! Σου έχω την λύση!



Μπορεί να είναι μικρό, αλλά είναι χαριτωμένο!
Τι προσφέρει? Πεντικιούρ, μανικιούρ, ημιμόνιμο, απλό μανό, τεχνητά νύχια, συντήρηση. Εκτός από να σου βάλουμε παραπάνω χρώμα στην καθημερινότητά σου, μπορείς ακόμα να κάνεις αποτρίχωση πρόσωπο και σώμα αλλά φυσικά και μακιγιάζ!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Ένα μαγαζί που να παρέχει όσα χρειάζεσαι για να ετοιμαστείς χωρίς να πηγαίνεις από εδώ κι από εκεί και να αγχώνεσαι στο αν θα τα κάνεις όλα ή αν θα αργήσεις!


Και κάτι ακόμα, στα περισσότερα beauty salon σε χρεώνουν έξτρα, αν σπάσει ή χαλάσει κάποιο νύχι! Εδώ αυτό δεν ισχύει! Αν συμβεί κάποιο ατύχημα σε κάποιο νύχι ή σε περισσότερα και χρειαστεί επιδιόρθωση γίνετε δωρεάν!

Σίγουρα αναρωτιέσαι για τις τιμές του! Όλα είναι σε λογικές τιμές κι εκτός αυτού, στην πρώτη σου επίσκεψη, μπορείς να βγάλεις ατομικό καρτελάκι, όπου σε κάθε βασική περιποίηση (μανικιούρ, πεντικιούρ, φρύδια, ημιμόνιμο) η τέταρτη εφαρμογή μέσα σε διάστημα 4 μηνών είναι στην μισή τιμή! Δηλαδή αν κάνεις την πρώτη φορά πχ πεντικιούρ, η τέταρτη εφαρμογή είναι στην μισή τιμή! Ακόμα δεν τελειώσαμε! Σε κάθε δεύτερη επίσκεψη σου δίνετε κουπονάκι -30% για το επόμενο ραντεβού σου, ή να το δώσεις σε κάποια φίλη σου!


Τώρα θα μου πεις "Ναι ρε Μαρία, αλλά που βρίσκεται;" Έχεις δίκιο!

Η διεύθυνση του: Δερβενακίων 100, Αγία Παρασκευή,Αθήνα.
(Είναι ακριβώς στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στην Αγία Παρασκευή, στο τέρμα των λεωφορείων και σε έξοδο της Αττικής Οδού!)

Ωράριο:
  • Δευτέρα: ΚΛΕΙΣΤΑ
  • Τρίτη: 10:30 - 18:30
  • Τετάρτη: 12:30 - 20:00
  • Πέμπτη: 10:30 - 18:30
  • Παρασκευή: 10:00 - 20:00
  • Σάββατο: 10:00 - 17:00
  • Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ
Αν θέλεις να δεις κάτι παραπάνω (φωτογραφίες, κριτικές ή οτιδήποτε) μπες στο facebook page πατώντας εδώ

Θα χαρώ πάρα πολύ αν έρθεις για να γνωριστούμε, να μιλήσουμε και φυσικά να σου φτιάξω τα νυχάκια!♡

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου