23.12.17

V.I.P. Rich hair oil by Cosmedicare

Μετά από ένα τεράστιο χρονικό διάστημα, επέστρεψα με ένα υπέροχο λαδάκι μαλλιών!



Πάμε να μάθουμε περισσότερα για το συγκεκριμένο προϊόν!



Λέμε ένα μεγάλο ΝΑΙ στα ελληνικά προϊόντα! Κυρίως στα καλλυντικά προϊόντα!  

Από την πρώτη στιγμή που είδα την συσκευασία του, μου κίνησε το ενδιαφέρον! Προσωπικά είχα ξαναδεί αρκετά προϊόντα μαλλιών που να αναφέρουν ότι προσφέρουν: βαθιά θρέψη, ενυδάτωση, λάμψη και άμεσα ορατή επανόρθωση των μαλλιών και σαν κλασικό κορίτσι επέλεξα να το πάρω, λέγοντας κάτι μέσα μου πως δεν θα κάνει όσα αναφέρει!
Την ίδια μέρα, αφού είχα γυρίσει στο σπίτι, το δοκίμασα κατευθείαν! Φυσικά μιλάω για το Rich hair oil by Cosmedicare από την σειρά V.I.P. Η μυρωδιά του; Φανταστική! Μυρίσει πολύ γλυκά, αλλά όχι αποπνιχτικά!
Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να κάνω το review του γιατί ήθελα να δω αποτέλεσμα! Και όμως! Μέσα σε μια (ακριβώς!) εβδομάδα, τα μαλλιά μου έδειχναν υγιή και οι άκρες μου δεν ήταν σπασμένες!
Από εκείνη την στιγμή το ερωτεύθηκα! Και από την υπέροχη μυρωδιά, αλλά και από τα αποτελέσματά του!

Το συγκεκριμένο λαδάκι το βρίσκεις μόνο στα 100ml και όσο για την τιμή του, είναι λιγάκι τσουχτερή, αλλά αν θέλεις μεταξένια, απαλά, χωρίς σπασμένες άκρες και υγιή μαλλιά, αξίζουν τα λεφτά που θα δώσεις!
Αν αναρωτιέστε, είναι για όλους τους τύπους μαλλιών και είναι ιδανικό για κατεστραμμένα και άτονα μαλλιά με αφυδατωμένες και εύθραυστες άκρες!

Αν θέλεις να το αγοράσεις ή να δεις περισσότερα προϊόντα πάτα ΕΔΩ
Υπάρχει και κατάστημα στην Ν. Ιωνία! [Λυκούργου 31]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου